Ord blir til

Et bilde sier mer enn tusen ord. Men av og til er det fint med litt bokstaver. Jeg ønsket å pynte opp leiligheten med ord. Samtidig ønsket jeg meg også et logo-skilt til MadeUp, min lille lue-business. En høsttur til Nord Norge i fjor oppfylte begge mine ønsker. Det vil si, jeg tok saken i egne hender og frisket opp gamle kunnskaper på pappas snekkerverksted!

bokstaver-02
Forberedelser.

bokstaver-03
Pappa hjelper til med den største maskina…

bokstaver-07
…så gjør jeg resten av jobben. Gøy å være tilbake på verkstedet!

bokstaver-08
Båndsag. Tok litt tid å skjære ut 11 bokstaver + et skilt med masse kriker og kroker…!

bokstaver-09
Maskiner klarer ikke alt.

bokstaver-10
Lage litt hull…

bokstaver-11
Dette ble litt pirkearbeid kan man si…

bokstaver-15
…men bokstaver ble det!!!

Hvitmalte pynter de nå opp stuen min :-)

bokstaver-19

Chill & Chaos bokstaver på peisehyllen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *