Når detaljene styrer

Nymalte fliser rundt peisen i stua

Som designer er jeg opplært til å tenke detaljer, og til å være kritisk. Jeg legger ofte merke til ting som mange andre aldri reagerer på. Små (ofte ubetydelige) ting som irriterer øynene mine. Jeg lager umiddelbart min egen løsning på “problemet” i tankene. Av og til kan det være litt slitsomt. Ommøblere på alt jeg ser som ikke passer min smak og virker ulogisk. En plakat som henger på gata, bygningen utenfor vinduet, fiskegratengpakken på Rimi… Men for all del, det er jo stort sett bare positivt :-)

I leiligheten er det flere detaljer jeg over tid har endret litt på. Det siste prosjektet var flisene foran peisen. Etter det nye gulvet var på plass i stua (oppå det gamle) ble det litt høyere enn flisene rundt peisen, og arbeiderne la en list i gull (!!!) rundt… Dette likte ikke mitt kritiske syn, så da var det fram med malekosten og spannet med hvitmaling!

FØR:
Peisen før flisene ble malt

 

En nærmere titt om du vil:
Fliser før og etter

 

Prosessen:

Pusse

Maling av fliser

Nå kan øynene mine hvile litt mer når jeg går inn i stuen ;-)

 Hva synes du?

2 Replies to “Når detaljene styrer”

 1. Det ble mye bedre :)

  Jeg merker at jeg er i en stilendring interiørmessig selv.
  Er på flyttefot og i den anledning har jeg sett mitt snitt til å selge unna flere av mine gamle møbler.

  Har vært veldig “vintage/white/kind of shabby”. Men merker at jeg tiltrekkes mer og mer mot en strammere stil.
  Hvit er fremdeles yndlings “fargen” min, men vil fremover blande inn mer svart/metall og rene snitt på møbler.

  Gleder meg til å innrede nytt hjem.

  o/

 2. Ja hvit er flott, rommene virker større og fargeklatter blir framhevet!

  Lykke til med flytting og nytt interiør ;-)

  J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *