Stuegulv 1 – 2 – TRE

Posted on

Første gangen jeg oppdaget mørkebrun veske på stuegulvet lurte jeg fælt på hva det var, og ikke minst, hvor kom det fra? Dammen ble bare større og større, så jeg hentet en bøtte. På dette tidspunktet hadde jeg allerede observert at det kom små drypp fra taket, omtrent midt i rommet. Merkelig. Ja, for det bor jo noen i etasjen over. Ja og den over der igjen også (tror jeg da). Det lignet i grunn litt på blod. Eller rustent vann. Jeg satte ut flere bøtter. Og sånn gikk nå høsten. Høsten 2011 – regntiden i Oslo kan man vel si.

Bøtter med gørrr

Vaktmesteren sa de hadde fikset det. De som jobbet med å bygge leiligheter på taket (aha DET blir den etasjen jeg ikke visste om!) sa de hadde fikset det. Og jeg dro på ferie. Da jeg kom tilbake hadde det blitt sååå utrolig koselig i stua mi:

stuegulv-4

Og slik levde jeg da. Jeg hørte stadig setningen “NÅ er taket tett!”, men nei. Ulv ulv. Flaks jeg hadde innboforsikring så jeg kunne kjøpe ny sofa og slikt.

Slipt stueggulv

I januar 2012 slipte de gulvet. (Og så fikset de tak, vegger, bakongdør og…you name it). Tok ikke så altfor mange månedene (ukene?) før gulvet begynte bule litt opp igjen. Mye styr, men dette kan bli altfor kjedelig å skrive (og spesielt lese).

Sååå, endelig før helgen kom de å la NYTT gulv! 1,5 år etter de første bloddryppene fra taket.
(Ok, rustent vann om du vil). JIPPI!!!

Nytt gulv januar 2013

stuegulv

Nå er alt så mye finere ;-)

(Og jeg er syyykt lei av å flytte møbler ut og inn av stua!!!)


10 thoughts on “Stuegulv 1 – 2 – TRE

  • something like “conspiracy can be found if elements such as …” but he forgot to change the “and”s to “or”s from the text, so now they have to be tied together in rather unlikely and mutually exclusive ways.e.g. He’s not a conspiracy nut, he just thinks everybody is acting in concert as mutually re-employed inepndeeendtrt co-actors in search of the overarching goal of letting people know what kind of a nut CC is…CC really isn’t very good at this plain-English lawyering stuff.

   • Thanks for a maeorlvus posting! I seriously enjoyed reading it, you may be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will come back from now on. I want to encourage one to continue your great writing, have a nice evening!

   • Note the exaggerated “kickstand”-style pose cutting into Brooke’s apparent height as well. No one looks very tall with their feet spread wide and their center of gravity kicked way out that-a-way.

  • What a beautiful Thanksgiving post dear Betty. Thank you for opening our eyes to the lives of these wonderful hard-working people who live in parts of the world we’d never normally hear about, but who are now able to feed and educate their children just through Heifer’s programs.100,000 miles? Wowza!! Because of you, all our “holiday” gifts are going to Heifer this year.

  • Stiu despre ce vorbesti, asa sunt majoritatea italienilor, nu le ajungi cu prajina la nas, mai ales daca esti roman, te trateaza ca pe ultimul om. Camera intr-adevar arata foarte clasic, la 3* ma asteptam sa fie mai moderna, important e ca nu ai platit mult si ai avut o vacanta minunata, astept si restul :D

  • It amazes me you people keep trying to discredit it, despite the evidence.It’s not discredited, much as you would love it to be. The evidence is overwhelming and easily found. Go back to sleep, where your fantasies can remain intact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *